Camping Accommodation
Camping Accommodation
 
U bent hier:    Home    /    Mijn accommodaties
Bekijk de website in het Nederlands See the website in EnglishComing soonSchau der Website auf Deutsch an

Mijn accommodaties

 
Via mijn accommodaties kunt u uw eigen accommodatie toevoegen aan onze site. Als u al accommodaties online heeft geplaatst kunt u deze hier beheren. Registreer uzelf en log in om uw accommodatie ook ter verhuur aan te bieden.
Actie

Inloggen

Inloggen
 
of

Registreren

Door uzelf te registreren bij 'Mijn accommodaties' accepteert u onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring
Gebruikersovereenkomst en privacyverklaring


Rechten en plichten van gebruikers:

 1. Door Campings-International.com en de daaraan gelieerde sites (hierna samengevat onder de noemer Campings International) te gebruiken gaat u akkoord met de gebruikersovereenkomst. Dit geldt zowel voor geregistreerde gebruikers, als niet-geregistreerde bezoekers. Campings International heeft het recht deze voorwaarden zonder aankondiging te wijzigen.

 2. De op deze website getoonde informatie wordt door Campings International met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Campings International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Campings International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Campings International opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Campings International alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Campings International niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via deze website verzonden worden.

 3. De gebruiker mag Campings International alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciÎle doeleinden.

 4. Bijdragen van deelnemers worden niet voorafgaand aan plaatsing door Campings International gelezen of goedgekeurd. Een bijdrage geeft uitsluitend de mening weer van de gebruiker die hem plaatste en deze mening is niet noodzakelijkerwijs die van Campings International. Campings International heeft het recht bijdragen zonder aankondiging te verwijderen of aan te passen. Campings International heeft het recht gebruikers te verwijderen. Dit geldt in het bijzonder in het geval van illegale of immorele bijdragen.

 5. De gebruiker dient zich in zijn uitingen te onthouden van:
  • discriminerende of beledigende commentaren;
  • onwelvoeglijk taalgebruik volgens de algemeen geldende normen van fatsoen;
  • onbehoorlijk of hinderlijk gedrag tegenover andere gebruikers;
  • gedrag dat de ongestoorde beleving van de website door anderen hindert;
  • het zich voordoen als een andere persoon;
  • het plaatsen van commerciÎle boodschappen;
  • onrechtmatige handelingen naar Nederlands recht of het aanzetten daartoe;
  • het kopiÎren van teksten uit andere bronnen zonder de bron erbij te vermelden.

 6. Bij het plaatsen van een bijdrage garandeert de gebruiker dat:
  • hij/zij de exclusieve rechtenhouder is van de geplaatste content;
  • de geplaatste content niet schadelijk is voor Campings International of een derde partij;
  • de geplaatste content niet vertrouwelijk is of in strijd met het Nederlandse recht.

 7. Campings International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overtredingen van de punten 5 en 6, en heeft het recht gebruikers en hun bijdragen in deze gevallen zonder aankondiging of uitleg van de website te verwijderen.

 8. Bij het plaatsen van een bijdrage geeft de gebruiker Campings International de onherroepelijke volmacht om de bijdrage, zodra deze is geplaatst, zonder beperkingen of kosten aan te wenden voor bewerking, exploitatie en publicatie. U geeft Campings International tevens toestemming om uw bijdrage aan anderen ter beschikking te stellen, in onbewerkte dan wel bewerkte vorm. Campings International is niet verplicht bij publicatie van enige bijdrage de auteur of diens gebruikersnaam te noemen.

 9. U verstrekt persoonlijke gegevens aan Campings International wanneer u zich registreert als gebruiker van Mijn Kampeerplek, wanneer u bijdragen plaatst op de site en wanneer u ons e-mailt. Wij verzamelen deze gegevens om u in staat te stellen de website te gebruiken of om u uw wachtwoord toe te sturen. Uw persoonlijke gegevens kunnen wij tevens gebruiken om u op de hoogte te brengen of te houden van andere activiteiten, producten en diensten van Campings International, waaronder begrepen de toezending van onze e-mailnieuwsbrief.

 10. Campings International zal uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen van derden, behoudens indien en voor zover Campings International daartoe ingevolge de wet dan wel een rechterlijk vonnis toe is of wordt verplicht.

 11. Het is de gebruiker niet toegestaan om persoonlijke data van andere gebruikers te verzamelen of te publiceren.

 12. De contactformulieren van Campings International en van de diverse campings (o.a. reserveringsformulieren) zijn enkel te gebruiken voor het beschreven doeleinde, en niet voor het versturen van spam en/of advertenties.

 13. Voor alle in deze gebruikersovereenkomst niet genoemde situaties is het Nederlandse recht van kracht.

Registreren
 
Mijn accommodaties

Welkom

Log eerst in om uw accommodatie te kunnen uploaden of aanpassen.

Heeft u nog geen account? Registreer uzelf en voeg gelijk uw eigen accommodatie toe.

* De prijzen zijn in Nederland exclusief BTW. Als actie betaalt € 4,95 i.p.v. € 6,95 en betaalt u momenteel geen eenmalige inschrijfkosten (t.w.v. € 19,95).
Inloggen

Navigatie

 
Home
Accommodaties
Campings
Aanbiedingen
Kaart
Contact

Mijn accommodaties
Disclaimer

Populaire regio's

 
Tirol
Gelderland
Aquitaine
Lombardia
Friesland
Bretagne
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Karinthië
Zeeland
Toscana
Marche
Drenthe
Wallis
Midi-Pyrénées
Limburg
Noord-Holland
Overijssel
Rhône-Alpes
Haute-Normandie
Bern

Social media

 
Wilt u via social media als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe accommodaties, aanbiedingen en andere kampeerzaken? Volg ons!

Copyright © 2024 Camping Accommodation